DISCLAIMER

Salam Sejahtera,

DISCLAIMER:
SematSuperman adalah sebuah blog yang menyalurkan informasi hasil dari carian google SematSuperman sendiri, para pembaca SematSuperman dialu-alukan membaca informasi yang telah disalurkan di dalam blog ini. Selain itu, SematSuperman tidak ada kaitan dengan unsur politik, mahupun individu, sekiranya terdapat pihak yang terasa kecil hati ataupun terguris di hati, awal-awal lagi SematSuperman ingin memohon maaf dari hati yang kecil.

KEBENARAN:
SematSuperman membenarkan pembaca atau pelawat blog ini untuk mengongsikan maklumat-maklumat yang telah tertulis di social web seperti Facebook, twitter dan lain-lain. SematSuperman galakkan perkongsian ini kerana maklumat-maklumat di dalam blog ini telah di-olah dan tidak mempunyai sebarang kemusykilan tentang maklumat tersebut. Bukankah "Sharing Is Caring ?". Tambahan, tidak perlulah membalikkan link kepada SematSuperman kerana saya ikhlas menyalurkan maklumat-maklumat ini.

GUEST WRITTER:
Hmm, rasanya SematSuperman akan membuat satu ruang untk Guest Writter saya. Pada masa akan datang la ye. SematSuperman perlulah melihat sambutan pada blog ini dahulu sebelum membuat section ini.

Sekian..
SematSuperman...
Copyright 2011 SematSuperman All rights reserved